DINR27 Media Placeholder
Recipes

Niels Komt Langes bij Sandra Schuurhof

Aflevering 3: Niels Komt Langes bij Sandra Schuurhof

 

Ingrediënten BBQ kippendijen, staartstuk én gamba’s met rookvlees (Recept voor 2 personen)

Bereiding:

Spoel de sushi rijst goed af en kook de rijst met het water zachtjes in 10 min beetgaar. Laat de rijst nog 10 minuten afgedekt staan met een warme natte doek. Snijd de paling in drieën, haal door de bloem, ei en als laatste door de panko. Frituur deze in drie tot vier minuten goudbruin krokant op 180 graden. Neem een bamboe sushi roller, verdeel hier dun wat sushi rijst op. Leg daar op wat gerookte paling, komkommer en bieslook. Rol deze strak op en snijd deze in mooie sushi rolletjes. Garneer het af met Sriracha mayonaise, kewpi mayonaise, gefrituurde uitjes en bieslook. Serveer met wat soja en limoen. Eet smakelijk!