Betaling & Levering

BETALING

Bij NR27Concepts bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden aan. Dit doen wij in samenwerking met Mollie. Mollie is een bekende en betrouwbare partner in online betalingen. Hiermee kunt u veilig en binnen uw eigen vertrouwde internet omgeving online betalen. Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende betalingsmogelijkheden die wij aanbieden.

 

iDeal

iDeal is gegarandeerd de snelste manier van betalen en afrekenen. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierenprogramma wanneer u een online aankoop doet. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden, of een account aan te maken. iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: ABN Amro, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren, Knab en Bunq.

 

Visa / Mastercard

Via onze betalingspartner Mollie kunt u eenvoudig en veilig betalen met VISA en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde procedure invoeren, en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van uw betaling.

 

LEVERING

Alle producten die wij op onze website aanbieden, hebben wij ruim op voorraad. Voor de verzending van onze bestellingen hebben wij een contract afgesloten met DHL voor onze grotere pakketten, en met PostNL voor onze kleinere pakketten.

Door goede afspraken met DHL en PostNL geldt voor al onze bestellingen die voor 23:59 worden besteld, dat deze in 97,5% van de gevallen de volgende dag nog worden bezorgd.

Zodra ons magazijnpersoneel uw bestelling heeft verwerkt, zal u automatisch een bevestigingsmail ontvangen met daarin een link naar de Track&Trace pagina van de betreffende bezorgdienst. Hiermee kunt u stap voor stap uw bestelling zelf in de gaten houden.

De standaard verzendkosten voor alle bestellingen onder de €50,- is €4,95. Verzending is gratis voor alle bestellingen boven de €50,-. De gebruikelijke levertijd van onze bestellingen is 2 werkdagen.