DINR27

NR27 by
Niels Runderkamp

Als creatief food artiest en outdoor chef helpt Niels Runderkamp een passend concept te vinden voor jouw diner, BBQ, workshop of event. Maximale beleving voor jou en je gasten in je eigen setting óf op de door een van ons geadviseerde locaties.

Bij NR27 geloven wij dat de keuken het kloppende hart is van ons huis. Dit is de plek waar wij écht nog verbinding met elkaar maken. In de keuken maken we eten en praten we over wat we gaan doen vandaag en gedaan hebben. Hier maken we nog echt contact met elkaar zonder dat we op onze telefoons zitten of druk zijn met werk. Hier nemen we echt even de tijd voor elkaar en zijn we even samen. Bij DINR27 willen wij die liefde voor elkaar nog meer versterken door mooie en vooral lekkere ingrediënten te delen met jullie. Wij proberen zoveel mogelijk duurzame maar vooral (H)eerlijke producten met jullie te delen.

About NR27

Events

Workshops

NR27Series

DINR27

Especially for you

Gifts

Onze gifts zijn een ware traktatie en zijn ook vooral bedoelt om te geven.

Boxes

NR27 heeft keuze uit: Een diner kruiden of giftbox,

Giftcards

Op zoek naar een uniek cadeau? Zie onze giftcards en vul zelf het bedrag in!

Discover more

NR27 Series

De allereerste serie uit de NR27 series is klaar om te bestellen. Alle producten uit de NR27 series staan garant voor kwaliteit, en zijn zorgvuldig gekozen door Niels Runderkamp.

De NR27 series bestaat uit:

• Gifts
• Spices & Seasons
• Merchandise
• Books
• Fish & Meats
• Drinks

Ga naar de webshop om alles te ontdekken.

AD Placeholder